Onze mensen
Onze mensen
Manon van der Stam, Regisseur Arbeidsvoorwaarden + Salaris:

De diversiteit aan klanten en werkzaamheden vind ik erg leuk. Ook de vrijheid en het vertrouwen dat ik ervaar vanuit dpo2, maakt dat ik hier graag werk.

In juli 2019 ben ik gestart als Regisseur Personeel + Organisatie (P+O) en ik heb gaandeweg het eerste jaar mijn interesse voor de technische kant van P+O ontdekt, op onze business unit Arbeidsvoorwaarden + Salaris. De laatste twee jaar ben ik dan ook voornamelijk werkzaam geweest als Regisseur Arbeidsvoorwaarden + Salaris. Om deze rol goed te kunnen vervullen, heb ik mijn Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL) behaald.

Waar ben je op het moment vooral mee bezig?   

In mijn functie als Regisseur Arbeidsvoorwaarden + Salaris ben ik verantwoordelijk voor het coördineren van de planning en de werkzaamheden, prioriteiten waarborgen en deadlines bewaken. Samen met mijn collega’s zorg ik ervoor dat de salarissen voor onze klanten tijdig en correct worden verwerkt. Ook ben ik buddy voor nieuwe collega’s die starten, dus wie weet ontmoeten wij elkaar binnenkort!

Waarom werk je met plezier bij dpo2?

De reden dat ik zoveel plezier heb in mijn werk? Voornamelijk de diversiteit aan klanten en werkzaamheden vind ik erg leuk. Geen dag is hetzelfde! Daarnaast werk ik samen met een team van fijne collega’s, elk met hun eigen expertise. Ook de vrijheid en het vertrouwen dat ik ervaar vanuit dpo2 maakt dat ik hier graag werk. Verder past de visie van dpo2 erg bij me, we werken vooral vanuit het principe ‘’wat heeft de klant nodig’’, gaan naast de klant staan en kijken samen naar een oplossing.

Hoe zou je cultuur bij dpo2 omschrijven?

De cultuur van dpo2 zou ik omschrijven als open, gemoedelijk, gericht op samenwerking en totaal niet hiërarchisch. Ook is er veel ruimte voor ontwikkeling. Dit geldt zowel op persoonlijk vlak als in het algemeen: heb je een goed idee, wie weet kunnen we er wat mee! 

Wat betekent werken bij dpo2 voor jou?  

Een van de belangrijkste DNA kenmerken binnen dpo2 is regie. Voor mij betekent regie enerzijds dat ik mijn werk zelf kan indelen, regisseur ben over mijn agenda en hierdoor een fijne balans kan behouden tussen werk en privé. Anderzijds betekent regie voor mij dat je het bespreekbaar maakt als dingen niet lukken, maar bijvoorbeeld ook als iets niet (meer) bij je past. Het gaat er echt om dat je de juiste mensen aanhaakt en op de hoogte brengt: je hoeft niet alles zelf te kennen en te kunnen, maar het is wel belangrijk dat je de regie neemt wanneer je hulp nodig hebt van een collega. Hetzelfde geldt voor ontwikkeling in je eigen loopbaan. Als je open bent over je ambities en waar je tegenaan loopt, kunnen daar mooie stappen uitkomen.  

Waar ben je trots op?

Waar ik vooral trots op ben is dat ik mag samenwerken met een leuke club mensen en dat we samen goede oplossingen bij onze klanten realiseren. Samen knallen als team, maar daarnaast ook gezamenlijk een borrel drinken.