Onze mensen
Onze mensen
Julia Wongsowikromo, Personeel + Organisatie Regisseur:

Het is belangrijk om zelf de regie te nemen, maar hulp vragen aan collega’s is ook belangrijk. Alleen ga je sneller, samen kom je verder!

Sinds januari 2022 werk ik met veel plezier bij dpo2 als Personeel + Organisatie Regisseur en sinds 2023 ook als Recruitment + Interim regisseur. Voordat ik bij dpo2 kwam, werkte ik 3 jaar als HR Adviseur bij een technische detacheerder en heb ik de opleiding van Human Resource Management gevolgd.

Waar ben je op het moment vooral mee bezig?

In mijn functie als P+O Regisseur ben ik verantwoordelijk voor alles wat maar met HR te maken heeft. Voornamelijk ben ik bezig geweest met de uitvoering van de operationele werkzaamheden bij klanten en het inzichtelijk maken van processen om dit vervolgens verder te optimaliseren. Sinds kort versterk ik de business unit Recruitment + Interim om zowel intern nieuwe collega’s aan te nemen en professionals in te zetten voor klanten.

Waarom werk je met plezier bij dpo2?

De diversiteit in mijn werkzaamheden maken het leuk en uitdagend omdat ik bij verschillende klanten zit, met verschillende vraagstukken. Daarnaast krijg ik binnen dpo2 de ruimte om mezelf te ontwikkelen op zowel persoonlijk als zakelijk gebied. Maar ook de samenwerking met collega’s maakt dat ik nog steeds met plezier werk voor dpo2.

Hoe zou je cultuur bij dpo2 omschrijven?

De cultuur van dpo2 ervaar ik als open, transparant en leerzaam. Er vinden verschillende georganiseerde sessies plaats om kennis met elkaar te delen en er wordt altijd ruimte gemaakt om dingen te bespreken.

Wat betekent werken bij dpo2 voor jou? 

Binnen dpo2 werken we op basis van ‘zelf regie nemen’. Voor mij betekent het dat je hierin de regie durft te nemen in je eigen functie bij je klanten en dit kunt doen met een bepaalde vrijheid.

Sinds mijn indiensttreding heb ik geleerd om vooral mezelf te zijn en verder te ontwikkelen. Het is daarbij belangrijk om zelf de regie te nemen, maar is hulp vragen aan collega’s, ook erg belangrijk. Alleen ga je sneller, samen kom je verder!

Waar ben je trots op?

Waar ik vooral trots op ben is dat ik met zo’n leuke club groep mensen mag samenwerken, waar iedereen in hun kracht staat! Vanaf het moment dat ik op gesprek kwam is er een gevoel van vertrouwen en dat zit er nog steeds.