Onze mensen
Onze mensen
Karin van den Heuvel, Personeel + Organisatie Regisseur:

Bij dpo2 wordt ik uitgedaagd om buiten mijn comfort zone te gaan. Dit heeft me door de jaren heen al veel leuke opdrachten, nieuwe inzichten, leermomenten en contacten opgeleverd.

 Mijn werkervaring bij dpo2 begint in oktober 2009. Dat is al weer even geleden! Na het behalen van mijn MER-diploma ben ik het HR-vak ingerold om 3 jaar later bij dpo2 te starten. Door de diversiteit aan opdrachtgevers en werkzaamheden heb ik me nog geen dag verveeld!

Waar ben je op het moment vooral mee bezig?

Momenteel verzorg ik voor diverse klanten alles op P&O gebied. Dat is ontzettend breed: van salarisadministratie en arbeidsvoorwaarden tot aan verzuimbegeleiding; van recruitment tot aan organisatieadvies en het schrijven van beleidsstukken; van sparringpartner van directies en management tot aan individuele begeleiding bij opleidingsvraagstukken. Het verschilt erg per opdrachtgever en per branche wat de vraagstukken zijn en waar het accent van de werkzaamheden liggen. Bij sommige opdrachtgevers kom je voor een klus, bij andere opdrachtgevers bouw je een jarenlange band op.

Waarom werk je met plezier bij dpo2?

De diversiteit en veelzijdigheid van het werk en de klanten. Er zijn zoveel verschillende soorten branches en culturen in bedrijven. Het is altijd een uitdaging om in te regelen wat moet, te adviseren over wat kan en mag, passend bij wat de opdrachtgever wil uitdragen naar zijn medewerkers. Het schakelen tussen de klanten houdt het voor mij uitdagend; een productieomgeving heeft een andere behoefte op HR-gebied dan een zakelijke dienstverlener.
Omdat het HR-vak zoveel facetten kent, kun je als P&O-regisseur niet van alle onderwerpen de details weten. Het is fijn dat je met collega’s van alle onderdelen van dpo2 kunt sparren, ervaringen delen en van elkaar kunt leren.

Hoe zou je de cultuur bij dpo2 omschrijven?

Open, informeel en laagdrempelig. We werken hard om alles op HR-gebied goed te regelen voor onze klanten en daarbij verder te kijken dan het hier en nu. Je staat hierin niet alleen; er is een team waar je op terug kunt vallen.

Wat betekent werken bij dpo2 voor jou?

Werken bij dpo2 betekent regie nemen. Niet alleen bij je klanten maar ook in je eigen loopbaan. Als moeder is het af en toe best een uitdaging om alle ballen in de lucht te houden. Door zelf regie te pakken, creëer je voor jezelf een goede balans.

Dpo2 denkt echt mee. Er is oprecht aandacht. Het is gezond om regelmatig in de spiegel te kijken en jezelf af te vragen of dat waar je mee bezig bent, past in de levensfase waar je zit en bij de doelen die je wilt bereiken. Door dit intern te bespreken en hierover te sparren, krijg je andere inzichten en wordt je uitgedaagd om buiten je comfort-zone te gaan. Dit heeft me door de jaren heen al veel leuke opdrachten, leermomenten en contacten opgeleverd.

Waar ben je trots op?

Dpo2 is in de periode dat ik er nu werk ontzettend gegroeid. Zowel in omvang van aantal medewerkers en klanten als aan kennis en ervaring. Het is altijd spannend om te zien of dan de kern, je dna, behouden blijft. Ik kan met trots zeggen dat dat is gelukt