Onze mensen
Onze mensen
Monique Muller, Regisseur Arbeidsvoorwaarden en Salarissen:

“Ik ben er vooral trots op dat ik deel mag uitmaken van dit geweldige bedrijf met enorm leuke en gezellige collega’s, waar ik echt mezelf kan en mag zijn en een gevoel van vertrouwen ervaar.”

In juni 2019 ben ik als interim salarisadministrateur aan de slag gegaan in het team Arbeidsvoorwaarden & Salarissen. Dit beviel zo goed dat ik per 1 november 2019 de overstap heb gemaakt en in dienst ben getreden bij dpo2. Eerder ben ik bijna 10 jaar werkzaam geweest als Assistent Accountant in combinatie met salarisadministratie bij een administratiekantoor. Waarna ik een klein uitstapje heb gemaakt naar de detacheringsbranche waar ik dus na een halfjaar bij dpo2 terecht ben gekomen. Dit voelde vanaf de eerste dag enorm goed en tot op de dag van vandaag heb ik nog geen enkel moment spijt gehad van deze keuze om bij dpo2 te komen werken.

Waar ben je op het moment vooral mee bezig?  

Op het moment verzorg ik voor twee klanten de salarisadministratie op locatie. Daarnaast zorg ik samen met mijn collega’s in het team Arbeidsvoorwaarden en Salarissen dat al onze klanten tijdig en correct hun salarissen kunnen betalen en kunnen klanten bij ons terecht voor al hun salaris vragen. 

Waarom werk je met plezier bij dpo2?

Ik werk met veel plezier bij dpo2 door de diversiteit aan werkzaamheden en klanten, het fijne team waardoor ik het gevoel heb dat we het samen doen en natuurlijk de gezellige collega’s. Bij dpo2 is een fijne werksfeer. 

Hoe zou je cultuur bij dpo2 omschrijven?

De cultuur bij dpo2 zou ik omschrijven als laagdrempelig, informeel, open, meedenkend en niet hiërarchisch. Bij dpo2 doen we het samen en iedereen kan en mag zichzelf ontwikkelen op zijn eigen niveau. Dpo2 is altijd bereid hierin mee te denken om te kijken wat het beste bij je past. 

Wat betekent werken bij dpo2 voor jou? 

Binnen dpo2 werken we op basis van “zelf regie nemen”. Voor mij betekent dat, dat ik verantwoordelijk ben voor mijn eigen werkgeluk. Je bent zelf verantwoordelijk voor de planning en uitvoering van je werkzaamheden en je moet zelf initiatief nemen in welke ontwikkelingen je graag wil doormaken en de klanten waar je graag voor wil werken. Hierdoor heb je de flexibiliteit om voor een groot deel je eigen werkdag in te delen en dit zorgt voor mij voor een goede werk/privé balans. 

Waar ben je trots op?

Ik ben er vooral trots op dat ik deel mag uitmaken van dit geweldige bedrijf met enorm leuke en gezellige collega’s, waar ik echt mezelf kan en mag zijn en een gevoel van vertrouwen ervaar.