Onze mensen
Onze mensen
Simone Blommers, Recruitment Regisseur:

Voor mij is de kern hier ontwikkelen, samenwerken en vertrouwen. Ik krijg alle vrijheid en vertrouwen, maar kan altijd op mijn collega’s bouwen.

Na mijn opleiding bedrijfseconomie heb ik diverse functies bij grote corporates vervuld. Ik was hier niet gelukkig en na een verhelderend gesprek met een recruiter, ben ik het vak van recruitment ingerold. Ik heb bij enkele w&s bureaus gewerkt en ben in februari 2023 bij dpo2 gestart. Dit voelde voor mij echt als thuiskomen; hier kwamen voor mij alle voor mij belangrijke elementen samen! 

Waar ben je op het moment vooral mee bezig?    

Ik werk met een heel leuk team op de afdeling Recruitment + Interim. Mijn focus ligt vooral op het vervullen van externe vacatures bij onze klanten. Maar samenwerking is bij dpo2 heel erg belangrijk, dus ik ben daarnaast ook betrokken bij het invullen van interne vacatures en interim opdrachten. Ook denk ik mee bij onze interne processen en systemen.   

Waarom werk je met plezier bij dpo2? 

Het is vooral erg leuk om met allemaal vakidioten te werken. Iedereen is bij ons gek op zijn of haar onderdeel van het HR vak. En je kunt heel veel leren van en aan elkaar. Ik voel me daarnaast ook erg gewaardeerd en vertrouwd, dat is fijn! Maar bovenal werken er bij dpo2 hele leuke mensen die altijd behulpzaam en gezellig zijn.  

Hoe zou je cultuur bij dpo2 omschrijven? 

Voor mij is de kern hier ontwikkelen, samenwerken en vertrouwen. We zijn allemaal regisseurs in ons vakgebied, wat betekent dat je zelf regie mag en moet nemen. Je wordt niet aan het handje meegenomen, maar er staat wel altijd iemand klaar om je te helpen als dat nodig is.   

Wat betekent werken bij dpo2 voor jou?   

Hard werken, maar altijd met plezier. Ik krijg alle vrijheid en vertrouwen, maar kan altijd op mijn collega’s bouwen. Naast hard werken is er ook tijd om je collega’s te leren kennen bij onze gezamenlijke lunch of wandeling en tijdens de borrel op vrijdagmiddag.  

Waar ben je trots op? 

Ik ben er trots op dat we sinds vorig jaar de afdeling Recruitment echt samen verder vorm hebben gegeven. We worden zowel intern als bij onze klanten gezien als recruitment specialisten. We hebben al heel wat mooie matches mogen maken. Trots om hen ook weer met veel plezier aan het werk te zien bij dpo2 en bij onze klanten!