Onze mensen
Onze mensen
Ellen van Baarlen, PraktijkOndersteuner Bedrijfsarts/Teamlead:

Werken bij dpo2 geeft me veel voldoening. Ik ben trots op de impact die ik kan maken op de gezondheid en het welzijn van werknemers bij onze klanten. Daarnaast zijn er voldoende mogelijkheden om te groeien en je verder te ontwikkelen in je vak.

Inmiddels werk ik twee jaar bij dpo2 als praktijkondersteuner. Mijn carrière begon als bedrijfsfysiotherapeut, waarna ik de overstap maakte naar de rol van praktijkondersteuner bedrijfsarts. Mijn toenmalige werkgever vroeg me of ik interesse had in de opleiding tot praktijkondersteuner bedrijfsarts. Tijdens de opleiding kon ik al aan de slag als POB’er bij dpo2, waar ik met veel enthousiasme mijn werk doe.

Waar ben je op het moment vooral mee bezig?

Als praktijkondersteuner heb ik een veelzijdige functie. Ik werk voor drie verschillende klanten in het westen van het land. Het bezoeken van de klanten op locatie geeft me de kans om hun organisaties goed te leren kennen. Mijn werkdag bestaat uit het houden van spreekuren, administratieve taken, overleggen met de bedrijfsarts en teamleden van het klantteam, en intern overleg met de klant.

Waarom werk je met plezier bij dpo2?

Werken bij dpo2 geeft me veel voldoening. Hoewel ik niet vaak op het hoofdkantoor ben voel ik me toch sterk betrokken bij het bedrijf. Ik werk redelijk zelfstandig, er is altijd ruimte om collega’s op te zoeken en te spreken. Iedereen is bereid om elkaar te helpen en mee te denken wanneer dat nodig is. Er zijn voldoende mogelijkheden om te groeien en je verder te ontwikkelen in je vak. Daarnaast zorgen de vele activiteiten, zoals het gezellige kerstdiner, de jaarlijkse BBQ en het dpo2-feest, voor een sterke onderlinge verbinding.

Hoe zou je de cultuur bij dpo2 omschrijven?

De cultuur binnen dpo2 is er een van ‘aanpakken’. We werken hard en er is ook voldoende ruimte en tijd om een goede werk-privébalans te behouden. Iedereen is benaderbaar, tot aan de directeur toe. Hoewel er een zekere hiërarchie is geloven we sterk in het nemen van eigen regie, ook als medewerker zijnde.

Wat betekent werken bij dpo2 voor jou?

Werken bij dpo2 doe ik met veel plezier en enthousiasme. Het biedt mij werk met veel afwisseling, de mogelijkheid om onderdeel te zijn van een team/klantteam en voldoende vrijheid om mijn dagen in te vullen en te plannen. Daarnaast is er veel aandacht voor een goede balans tussen werk en privé.

Waar ben je trots op?

Met name ben ik trots op de impact die ik kan maken op de gezondheid en het welzijn van werknemers bij onze klanten. Het feit dat ik vanuit mijn rol bijdraag aan een betere balans, zodat medewerkers zowel werk als niet werk gerelateerd beter uit de verf komen geeft me veel voldoening. Daarnaast ben ik trots op mijn ontwikkeling binnen dpo2, van bedrijfsfysiotherapeut tot praktijkondersteuner bedrijfsarts en teamlead. Ook ben ik trots op de sterke en positieve werkcultuur bij dpo2 waarin we elkaar steunen en samen successen vieren.

 

Ook werken als praktijkondersteuner bedrijfsarts, bij dpo2? Check dan hier https://www.werkenbijdpo2.nl/vacatures/vacature-255471 de vacature en solliciteer direct.