Onze mensen
Onze mensen
Bart Mosterd, Personeel + Organisatie Regisseur:

Een avontuurlijk welkom

Op 4 december 2023 begon ik bij @dpo2 en maakte ik de stap naar regisseur. Na de leuke sollicitatiegesprekken was ik erg enthousiast om te starten. Dit gevoel werd versterkt door de kaart die ik een week voor mijn indiensttreding ontving van mijn nieuwe collega’s. Ik was er helemaal klaar voor.

 Bij dpo2 waren ze ook klaar voor mij. Bij binnenkomst werd ik begroet en de frontoffice wist al wie ik was. Daarna leidde mijn buddy Manon me rond. Om 10.00 uur begon het ‘onboardingprogramma’ officieel. Een leuke bijkomstigheid was dat ik niet de enige nieuwe collega was; Karina startte die dag ook als regisseur P+O. Het samen starten gaf een extra dimensie omdat we samen onze weg zochten binnen de organisatie.

Enkele momenten uit de onboarding wil ik benadrukken. De eerste week zat vol kennismakingsgesprekken en het leren kennen van de business units, terwijl de weken daarna nagenoeg blanco waren. Dit bleek de bedoeling, want als regisseur bij dpo2 neem je zelf de regie over je onboarding en het op eigen wijze leren kennen van de organisatie.

 Dit typeert dpo2; een organisatie waar regie en vertrouwen centraal staan en je de ruimte krijgt om je eigen pad te bewandelen. Na de eerste week heb ik veel collega’s ontmoet en connecties opgedaan door mee te lopen bij diverse business units, mee te gaan naar klanten, en te socializen op ons kantoor in Amsterdam. Dit bleek zeer waardevol toen ik veel bij klanten zat.

In februari startte ik bij mijn eerste klant, een internationale industrieklant met snelle organisatorische ontwikkelingen, erg interessant. Gelukkig had ik korte lijnen met Lois en Bregje, wat de opstart makkelijker maakte.

Midden maart begon ik samen met Peter bij een nieuwe klant om de P&O processen te optimaliseren en te automatiseren. Dit was een andere werkomgeving dan bij mijn eerste klant, wat even schakelen was. Dankzij de ervaring en het overzicht van Peter, en de hulp van onze dpo2-collega’s, kon ik ook in gemeenteland landen.

Door tijd en ruimte te krijgen om op mijn eigen manier dpo2 te leren kennen, heb ik de ideale startpositie om bij klanten aan de slag te gaan. De benaderbaarheid en bereidheid van collega’s om te helpen hebben mij vertrouwd gemaakt met de organisatie en met klanten.

Bij deze: bedankt collega’s voor de mooie start. Op naar meer avonturen met dpo2!

Bart